Sanal Fuarlara Gelen Tesvık Sektörü Hareketlendirdi.

Covid-19 salgının yayılmasının engellenmesi için getirilen seyahat kısıtlamaları bazı sektörleri yavaşlatırken, faaliyetlerin tamamen durduğu fuarcılık sektöründe yeni çözümleri ortaya çıkardı. Kısıtlamalara rağmen çarklarını döndürmeye devam etmek isteyen Kurumlar sanal fuarlara yöneldi.

Plusone Expo, gerçek fuar atmosferinde sanal fuarlar düzenleyerek yurt içi ve yurt dışından çok sayıda üretici, ihracatçı ve çözüm ortağını tek tıkla buluşturarak durma noktasına gelen ekonomide çarkların dönmesine katkı sağlıyor. Tüm fiziki engelleri kaldıran sanal fuarların daha çok kişi ve kuruma ulaşım imkânı sağlandığını belirten Plusone Online Expo Kurucularından Murat Servi, “Bu sistemle bilgisayar, telefon veya tablet ile dünyanın her yerinden erişim sağlanırken, firmalarımız ürün ve hizmetlerini dünyanın istedikleri lokasyonuna taşıyarak sınırları ortadan kaldırıyor” dedi.

Cumhurbaşkanlığının Sanal fuarlara 100 Bin dolara kadar destek vermesinin ardından Sektörel anlamda ciddi hareketlilik yaşandığını belirten Plusone Expo Kurucu üyelerinden Murat Servi, Bu konuda yaşanan değişime öncülük etmek istediklerini açıkladı. Servi, Yasada belirtilen iş birliği kuruluşlarının konu ile gelen taleplerinin Pandemi ’nin getirdiği sonuçlardan olumsuz etkilenen fuarcılık sektörünün eski hareketliliğe kavuşması açısından umut verici olduğunu belirtti.

Fuar Firmalarının En büyük destekçisiyiz.
Yaşanan Pandemi durumu nedeniyle sıkıntıda olan fuar firmalarının ciddi ekonomik kayıp yaşadıklarını belirten Plusone Expo Kurucu ortaklarından Melih Küçükyıldız ise Sektöre taze kan pompaladıklarını açıklarken, Fuar firmalarının iptal edilen fuarlarının dijital fuarcılık sistemiyle devam edebileceğini belirtti. Bu konuda fuar firmalarına sanal fuar sistemi kiralama imkânı sunduklarını, gelen taleplerden de memnun olduklarını açıkladı. Küçükyıldız oluşan yeni normal içerisinde sanal fuar sisteminin artık Sektörel bir gerçek olarak karşımıza çıktığını bu konuda da fuar firmalarına her anlamda destek olmak istiyoruz dedi

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Copyright , Her hakkı saklidır. sektorlerfirmalar.com | 2016